De Kennedymars komt weer door de St. Jozef

De gezelligste Kennedymars van Nederland gaat weer van start. Zaterdag 2 juli is het zo ver. Dan wordt om 20.00 uur het startschot gegeven in Someren. De Kennedymars doet ook de St. Jozef weer aan. Tussen 22.00 en 2.00 uur komen de wandelaars door de wijk. Maken jullie er een feestje van?

Na twee jaar afwezigheid door corona is de Kennedymars Someren terug van weggeweest. De organisatie hoopt er weer een groot (wandel)feest van te maken. Wandelaars geven aan dat de Kennedymars van Someren de gezelligste Kennedymars van Nederland is. En dat komt vooral ook door de sfeer onderweg. Een applaus, een aanmoediging, muziek en gezelligheid langs de route, het wordt door de lopers enorm gewaardeerd.

In de St. Jozef is dit jaar de eerste grote post waar de wandelaars verzorging krijgen. Ze komen via het Knoflookpad de wijk in. Na de post lopen ze door de Sint Jozefstraat naar de Vlierdenseweg en daar het spoor over bij de Lidl. In de St. Jozef hebben ze er ongeveer 20 kilometer op zitten en ze gaan de nacht in. Een extra aanmoediging is dan zeker welkom!

Sfeerprijs

Elk jaar reikt de organisatie van de Kennedymars de sfeerprijs uit voor de straat of buurt met de mooiste, origineelste of gezelligste doorkomst voor de wandelaars. De winnaar ontvangt het jaar erop een mooi barbecuepakket! Gaat de sfeerprijs dit keer naar de St. Jozef?

Meer informatie

Wil je meer weten over de Kennedymars, de route en de doorkomsttijden? Kijk op www.kennedymars.nl. Of download de Kennedymars app. Voor de laatste updates volg je de Kennedymars op Facebook, Instagram en Twitter.

Ga jij de uitdaging aan?

Wil jij dit jaar niet degene zijn die langs de kant aanmoedigt, maar zélf de tocht van 80 kilometer loopt? Schrijf je dan in. Dit kan op de website. Daar kun je je ook aanmelden voor het Rondje Someren (40 kilometer).

Wegafsluitingen

Tijdens de doorkomst van de wandelaars zijn er diverse wegafsluitingen in de St. Jozef op zaterdagavond 2 juli. De organisatie vraagt hiervoor om je begrip. Op www.kennedymars.nl zie je welke wegen er worden afgesloten.

De Kennedymars komt weer door de Sint Jozef