LEVgroep Leven & Verbinden, voor al uw vragen op het gebied van zorg, wonen, welzijn, opvoeden, relaties, geldzaken, (vrijwilligers)werk en formulieren: 0493-352500 / www.levgroep.nl

Wilt u ook iets doen voor uw buurt? Wilt u in gesprek met wijkwerker of wilt u informatie waar u met een vraag voor hulp of ondersteuning terecht kunt? U kunt contact opnemen met de wijkwerker, Chien Engel.

"Ik wil me graag voorstellen aan de inwoners van St.Jozef. Als wijkwerkers kom ik graag in contact en maak waar nodig is verbindingen. Zijn er vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn dan ga ik samen met jullie op zoek naar mogelijke oplossingen. Soms zijn deze te vinden in je eigen netwerk of met vrijwilligers en als het nodig is kan ik de schakel zijn naar (tijdelijke) professionele ondersteuning. Wil je samen met en voor je buurt in actie komen dan help en ondersteun ik bij deze initiatieven.

Ik, Chien Engel (40), heb als aandachtsgebied Walsberg en St.Jozef. Ik woon buitenaf in Mill, samen met mijn man, 3 jonge kinderen en mijn ouders in een kangoeroe woning. Het mooiste van mijn werk vind ik het als ideeën van de buurt tot leven komen, om samen de wijk nog mooier te maken.
Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-40872652 of via mail chien.engel@levgroep.nl. Ook ben ik regelmatig te vinden in het Hofke van Marijke.

Ik  hoop dat ik samen met jullie de wijk een nog mooiere plek kan maken om te wonen waar iedereen zich prettig thuis kan voelen. Ik ontmoet je graag!"

Chien Engel

Wijkwerker Chien Engel

Telefoon 06-40872652

chien.engel@levgroep.nl